Passanten

Nieuwe Maas. KMR 994.5 N51.903563 E4.555496

home - passanten

Ideaal voor passanten

Onze jachthaven ligt aan een keerpunt in de staande mast route en is ongehinderd vanaf de rivier te bereiken. U vindt er een prima overnachtingspunt halverwege het traject Gouda-Dordrecht. Overdag wordt u opgevangen door één van onze havenmeesters en in het hoogseizoen is tot 22.00 uur ook een avond-havenmeester aanwezig. In ons havenkantoor kunt u terecht voor ijs, frisdranken of informatie. Het clubgebouw is gedurende de zomerperiode (bijna) alle weekenden open van 16.00-20.00 uur.

Op de steigers is drinkwater en electriciteit. Ook WIFI is gratis beschikbaar. In het clubgebouw bevinden zich toiletten, douches en een wasmachine/ droger. Er is een hefkraan tot 20 ton voor spoedeisende reparaties. Voor brandstof en andere scheepsbenodigheden kunt u terecht bij het bunkerschip tegenover onze haven aan de ingang van de Hollandse IJssel.

Unie van Watertoeristen

Watersportvereninging IJsselmonde is een officiëel steunpunt van de Unie van Watertoeristen. Het havengeld bedraagt één euro per meter per nacht.

Omgeving

In de directe omgeving van de haven zijn geen winkels. Wel vindt u een café en een snackbar aan Het Hoofd. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum is "Prinsenplein" op 1,5 km. Het bevat een aantal winkels waaronder een supermarkt. Grote winkelcentra zijn de Keizerswaard en de Beverwaard op een afstand van resp. 2,5 en 2,3 km. Alles prima bereikbaar op de leenfietsen die wij voor onze passanten beschikbaar hebben.

In de nabijheid van de jachthaven bevinden zich enkele toeristisch interessante objecten zoals het Huis ten Donck en op een wat grotere afstand zelfs de beroemde molens van Kinderdijk. Een bezoek aan de stad Rotterdam zal toch de voornaamste aanleiding zijn tot een wat langer verblijf in onze haven. Onder het punt Bereikbaarheid vindt u de mogelijkheden van het openbaar vervoer van en naar de stad.

Voor alle toeristische informatie verwijzen wij u graag naar Rotterdam Info.

Liggeld: € 1,20 per meter per nacht

Electriciteit:2 euro per dag

Water: bij liggeld inbegrepen

Douches: 50 cent